Click To Join NairaTechs WhatsApp and Telegram Channel To Get Free Updates On Free Browsing, Movies, Money Making Tips and More. Click Here To Join Now!

Legit Paying Surveys

How to Answer Survey Questions Correctly For Money (Zap Surveys, Eureka, Meinung, Ylive, etc)

how to answer survey questions correctly for money, survey questions and answers pdf, survey question examples, basic surveys for money

 

Have you been answering some of the quality and high paying surveys which we have introduced right here on NairaTechs and you happen not to have gain any reward from it, this particular guide right here is the best way to answer survey questions and guarantee yourself 80% success which will also equally guarantee you increase in earnings.

 

Our introduced surveys here are really lsited among the highest paying surveys. We have them in sites and in apps. The websites surveys like Ylive-community and Meinung Survey happen to be the easiest and most paying so far. You can be sure to earn as much as £50 (50 Pounds) and €100 (100 Euro) respectively every month.

 

Likewise our apps surveys which are mostly American surveys, they happen to be the most difficult, this is certainly because it is hard to bypass programmed apps sensitivity and IP requirements. But not to worry with this guide you will finally get to know how to answer surveys correctly and this will increase your chances of earning reasonable income for just sharing your opinions.

 

In this article, we will be looking at the following categories; how to answer surveys 2022, how to answer surveys correctly, survey questions and answers, how to answer survey questions for money, how to properly do a survey, basic survey questions, survey questions examples, and get to know more about answering profile surveys.

 

WHAT ARE SURVEYS?

 

Surveys are research project to collect data from max audience in order to gain insights, information towards a project or product. You must respond to questions in a survey that a researcher has created. The researcher will use the responses you give to determine how clients use their goods or services. Additionally, it can be utilized to enhance services.

 

Companies in Africa/Nigeria dislike paying for surveys, and Nigerian survey programs do not pay. Therefore, taking surveys in other nations like the USA, Germany and UK can make you wealthy.

 

BRIEF ABOUT FOREIGN SURVEYS

 

I found that many Nigerians who participate in survey programs to make money have no idea how to respond to survey questions in other nations. I’ve evaluated a lot of survey programs, and they all require intelligence before you can profit from them. Not very smart, but a how-to guide will undoubtedly help you find your way.

 

You must act like a citizen of the country you registered as on the survey app or website because you did so as another country, most likely the USA. Make sure you are using a VPN or other tool to mask your identify or change it to that of the nation you are attempting to impersonate.

 

WHY DO I KEEP FAILING SURVEYS?

 

If you are trying to answer some survey questions and you receive responses like this survey has been closed by the survey researcher, you are not qualified for this survey or the survey is now closed.

 

The one reason for this is your kind of information in your profile data. It can also be that your IP got casted, you should make use of the recommended VPNs for such surveys.

 

HOW TO ANSWER SURVEY QUESTIONS FOR MONEY

 

We have received couples of complaints about Megawallet Tremendous surveys, Zap Surveys, Eureka Surveys, Meinung Surveys, Ylive Surveys and some other survey platforms that they sometimes appear way to difficult to handle but am afraid that’s not true.

 

The information you input in your profile data is highly important, you probably provided information that such surveys do not require or you are answering questions out of what is available in your profile survey. Read the below guide to see the best information to enter for your profile surveys and always stand a chance to earn money for each survey you answer.

 

BEST ANSWERS TO PROFILE SURVEYS

 

You should know that survey companies make use of your profile data to send you surveys according to your provided information, so you might want to be discreet about it. The below guide is best profile surveys for Zap Surveys, Eureka Surveys, Ylive Surveys, Attapoll, Meinungsplatz Surveys and others.

 

 

#SEE : FULL GUIDE ON ZAP SURVEYS TO EARN UP TO $25 WEEKLY

 

PERSONAL PROFILE

 

1. Question : What is your Age?
Answer : 30, 35, 40, 45, 50.

2. Question : What is your Zip code?
Answer : Google the zip code for the country/state you used and input it (Usually 5-6 digits).

3. Question : What is your Gender?
Answer : Male/Female (Depends).

4. Question : What is your Ethnicity?
Answer : White/Caucasian

5. Question : What are you Hispanic/Latino or Spanish?
Answer : No.

6. Question : What is your Marital status?
Answer : Married.

7. Question : Do you have Children?
Answer : Yes 2 children (remember it) always under 18. Male (17 Years) and Female (15 Years).

10. What type of smartphone do you primarily use?
Answer : iPhone.

11. In politics today, do you consider yourself a Democrat, Republican, or Independent?
Answer : Republican/Democrat/Independent (Pick whichever one).

12. Which of the following religions do you most closely identify with?
Answer : Muslim/Christian/Hindu/Buddhist/Jewish (Choice is yours).

 

13. Question : About how often do you access social media services?
Answer : Several times a day.

14. Question : Would you consider yourself to be an early adopter of new technology (the first to buy new
gadgets/electronics/etc.)?
Answer : YES.

15. Question : Which of the following social media platforms do you use or actively participate in?
Answer : Google+, Facebook, Flickr, Twitter, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Tumblr. (Pick the required number from the above listed).

16. Question : What type of mobile phone plan do you have?
Answer : Postpaid (Contract) Plan.

17. Question : How often do you go online on a computer (desktop, laptop, netbook, or tablet)? This includes access to the Internet from home, work, or elsewhere (including weekdays and weekends)?
Answer : Several times a day.

18. Question : Which of these is your carrier for your primary mobile / cell phone?
Answer : T-Mobile

 

JOB/EMPLOYMENT PROFILE SURVEYS

 

1. Question : What is your Education level?
Answer : 4-year College/University Graduate, Postgraduate, Master’s degree, Professional degree, Bachelor (Pick
whichever one you prefer).

2. Question : What is your living situation?
Answer : Owned outright / Homeowner.

3. Question : What is your Employment status?
Answer : Employed.

4. Question : What is your Employment class?
Answer : High Managerial, Administrative or Professional [Manager], Information Technology Manger/Director.

5. Question : What is your Employment contract?
Answer : Employed full-time. (30/40 hours weekly).

6. Question : What is your Job Income?
Answer : $100,000-$149,999 (always $150,000. Meaning you should never exceed $150,000)
#NOTE : This “Income” is different from “Total Annual Income”

 

7. Question : What is your Job title?
Answer : General Manager, Director, Manager, C-level, CTO or any higher ones.

8. Question : What is your Company employee range?
Answer : 101 – 500 or 501 – 1000.

9. Question : What is your Company industry?
Answer : Information Technology/IT.

10. Question : What is your Company revenue range?
Answer : $5 Million $9.99 Million (remember it).
#NOTE : This Company’s Revenue is different from “Total Company’s Annual Revenue”

11. Question : What is your Company department?
Answer : Operations, Executive Leadership.

12. Question : Please choose which departments/products you have influence or decision-making authority on spending purchasing?
Answer : Telecommunications, Office Supplies, New devices about to be bought…… (anything related to your field of work).

13. Question : What is your Employment Status?
Answer : Employed (Full Time).

14. Question : Do you own a smartphone?
Answer : YES, for both (business and personal). Ensure to remember it.

 

15. Question : Which of the following financial products do you own?
Answer : Credit Card, Checking account, Savings account, Personal loan, Mortgage (select all of this).

16. Question : Which of the following best describes your primary role at work?
Answer : I create software solutions, build/write computer code, develop websites or complex macros at work
#NOTE : There’s a related question like this but different answers. This is because the question is related to the survey you’re given, so I urge you to check and pick the question/answer that corresponds to the survey.

17. Question : Which of the following best describes your current profession?
Answer : Other

 

18. Question : Which of the following best describes your current profession?
Answer : University/College Professor.

19. Question : Which of the following best describes your current profession?
Answer : I don’t work healthcare.

20. Question : Which IT role(s)/function(s) do you operate within?
Answer : Software Asset Manager, Operations.

21. Question : In the last year, have you engaged in any of the following job-related activities?
Answer : None of the above.

22. Question : What is your Voting Status?
Answer : YES

23. Question :  What is your Total Annual Income?
Answer : Total annual income should be high, at least $250k

24. Question : What is Your Company’s Total Annual Revenue?
Answer : $500m – $1 billion.

 

#SEE : MEGAWALLET SURVEYS TO EARN UP TO $40 WEEKLY (PAYMENT PROOF)

 

HOUSEHOLD PROFILE SURVEYS

 

1. Question : Do you have a webcam and are you willing to use it for an online research opportunity?
Answer : I have a webcam and I am willing to use it for an online research opportunity.

2. Question : What is your Household Industry?
Answer : Information Technology/IT

3. Question : What is your Household income?
Answer : Choose between the range of $150,000 – $249,999

4. Question : Which of the following pets are present in your household?
Answer : YES, you have 2 pets (Dog and cat).

5. Question : What are your household investable assets (not including homeownership)?
Answer : $100,000 – $149,999. (always $150,000. Meaning do not exceed $150,000).

6. Question : How many people live in your household including yourself?
Answer : 4 persons (You, Your Wife and 2 children).

 

7. Question : Are you and your partner/spouse currently expecting a baby?
Answer : YES.

8. Question : Would you say that in your household you speak…? /? Diria que en su hogar usted habla…?
Answer : English all the time / Inglés todo el tiempo.

#NOTE : This depends on the country running the survey app or sites.

9. Question : Please choose the options that best describe your household:
Answer : I have one or more children under the age of 18 living in my household.

10. Question : Have you or anyone in your household ever been diagnosed with / suffered from any of the following illnesses/conditions? Note that the information will be kept in strictest confidence.
Answer : Acne

11. Are you the primary decision maker of purchases of electronic products in your household?
Answer : YES

12. Question : Are you the primary decision maker in your household for grocery purchases?
Answer : YES

13. Question : Are you the primary decision maker in your household for automotive-related purchases?
Answer : YES.

14. Question : Where do you do your main grocery shopping?
Answer : Aldi, BJ’s, Costco, Food Lion, Hannaford, Kmart, Kroger, Safeway, Walmart, Whole Foods, Market (Pick the required number from this list).

 

15. Question : Which of the following outlet/discount chains have you purchased from in the last 12 months?
Answer : 99 Cents Only Stores, BJ’s, Wholesale Club, Burlington, Coat Factory, Dollar Tree, Family Dollar (Pick the required number from this list).

16. Question : Which of the following beverages do you regularly consume?
Answer : Diet Soda, Bottled Water, Still Bottled Water, Sparkling Water, Domestic Beer, Imported Beer, White Wine, Rosé Wine, Sparkling Wine, Vodka, Rum, Gin, Tequila (Pick the required number from this list).

17. Question : In your household, which of the following things are you responsible or partially responsible for making decisions about?
Answer : Television, Banking, Internet, Automobile, Grocery Shopping, Mortgage, Finance, Clothing.

18. Question : Which of the following electronic products do you own?
Answer : 3D TV, Cell Phone, Cordless Phone, Cable TV/Satellite TV, Digital Camera, MP3 player/iPod, Digital Media Receiver (e.g. Apple TV, Vudu), Blu-ray/DVD player, Netbook, Projector (Pick the required number from this list).

 

19. Question : What kind of internet connection(s) do you use at home?
Answer : Satellite.

20. Question : Which of the following is your primary home internet service provider?
Answer : AT&T.

21. Question : Which of the following best describes what role you play when making traveling decisions for you and your household?
Answer : I am the sole decision-maker regarding airline and travel choices.

 

AUTOMOTIVE PROFILE SURVEYS

 

1. Question : When do you estimate that you will purchase/lease your next car?
Answer : 2020

2. Question : When do you estimate that you will purchase/lease your next car?
Answer : Within 7 – 12 months.

3. Question : If you own/lease a car(s), which brand(s) are they?
Answer : BMW, Mercedes, Audi, Renault, Toyota, Jaguar (Pick whichever one you prefer).

4. Question : How would you describe the vehicle(s) you own/lease?
Answer : Luxury/Prestige (e.g. BMW/Mercedes/Audi/Jaguar).

5. Question : In which year did you purchase/lease your main vehicle?
Answer : 2018.

6. Question : Do you own or lease a car?
Answer : Yes.

7. Question : How would you describe the vehicle(s) you own/lease?
Answer : Full size Sedan/Station wagon/Hatch (e.g. Toyota Avalon), Luxury/Prestige [e.g. BMW, Mercedes, Audi, Jaguar.

8. Question : Did you purchase/lease your vehicle new or used?
Answer : New.

 

9. Question : What year was your main vehicle (owned or leased) manufactured?
Answer : 2017 (or any year between 2016 – 2020) Ensure to remember it.

10. Question : Do you possess a driver’s license?

Answer : YES.

 

11. Question : Do you own a motorcycle?
Answer : YES.

12. Question : Have you flown in the last 12 months?
Answer : YES.

13. Question : For which purposes do you travel by plane?
Answer : Both (Leisure and Business).

 

LEISURE PROFILE SURVEYS

 

1. Question : What are your hobbies and interests?
Answer : Cooking, Arts and Crafts, Extreme Sports, Playing Video/Computer Games, Watching Sports on TV, Technology / Computers, Golf (Pick the required number from this list).

2. Question : On average, how many hours of radio do you listen to per week?
Answer : 11 to 20 hours.

3. Question : On average, how many hours of television do you watch per week?
Answer : 20 hours.

4. Question : On average, how many alcoholic drinks do you consume in a week?
Answer : Choose a reasonable number (In other not to be seen as an alcoholic).

5. Question : Which of the following types of vacation/holidays do you usually go on?
Answer : Cruises, Cruise & Stay Holiday, Bus Trips, Visiting Friends & Family, Long weekend Getaways, Beach
Holiday (Pick the required number from this list).

6. Question : How many hours a week do you exercise/participate in sports?
Answer : 11 hours or more per week.

7. Question : How often do you go to the movie theater?
Answer : One time per month.

8. Question : What sports do you regularly participate in?
Answer : Archery, Baseball, Basketball, Bicycling, Cricket, Fishing, Golf, Field Hockey (Pick the required number from this list).

9. Question : Do you play video games?

Answer : YES.

 

10. Question : Which of the following devices do you use to play games?
Answer : Games Console, Portable Gaming Device, Computer or Laptop, Cellphone/Smartphone, Other. (Pick the required number from this list).

11. Question : How many hours per week do you spend playing video/computer games?
Answer : 4 to 10 hours, or More than 25 hours (Either of the 2 will work).

12. Question : What kind(s) of video/computer games do you play?
Answer : 3rd Person Adventure (e.g. Super Mario Galaxy), 3rd Person Shooter/Action (e.g. Gears of War), Fighting (e.g. Street Fighter), First Person Shooter/Action (e.g. Call of Duty), Flight Simulation (e.g. MS Flight Simulator), Vehicle Racing (e.g. Need for Speed), Puzzle (e.g. Professor Layton), Sports (e.g. FIFA). (Pick the required number from this list).

13. Question : On average, how many computer/video games a month do you purchase?
Answer : 3 to 5 games.

14. Question : How do you play video/computer games?
Answer : With others through an Internet connection, Alone, With others in the same room/house.

15. Question : Which gaming platforms do you regularly use?
Answer : Windows based desktop/laptop, Sony PlayStation, Sony PlayStation 2, Sony PlayStation 3/Slim, Apple based desktop/laptop, Sony PlayStation. (Pick the required number from this list).

16. Question : Do you play video games with others online? (e.g. Xbox Live or World of Warcraft)?
Answer : YES, both online and virtual.

 

#SEE : TESTED WAYS TO EARN MONEY ONLINE WITH OR WITHOUT INVESTMENTS

 

HEALTH SURVEY QUESTIONS

 

1. Question : Are you a caregiver and in contact at least once a week with someone with any of the following ailments?
Answer : Acne, Back Pain, Depression, Diabetes.

2. Question : Do you suffer from any of the following illnesses/conditions?
Answer : Acne, Back Pain, Depression, Diabetes.

3. Question : If you stated that you have been diagnosed with cancer, can you define the type of cancer ?
Answer : I don’t have cancer.

4. Question : Do you suffer from any of the following illnesses/conditions?
Answer : I don’t have any illnesses/conditions.

 

5. Question : If you stated that you have been diagnosed with diabetes, can you define the type of diabetes?
Answer : Diabetes Type 1

6. Question : On average, how many cigarettes do you smoke in a day?
Answer : 1 to 3 cigarettes.

 

We’ve come to the end of the best guide to answer all survey questions and help you earn daily income on survey apps and websites. Although questions might take many different forms, these are the typical ones that automatically disqualify applicants.

 

To succeed in this trial, you must be a competent and knowledgeable person. Either act like a local or conduct research on Google to find the answers to some of your inquiries. Always check your answers to the questions because there are always quality control questions. Be wise and genuine at all times when taking surveys.

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close button