Click To Join NairaTechs WhatsApp and Telegram Channel To Get Free Updates On Free Browsing, Movies, Money Making Tips and More. Click Here To Join Now!

Free Airtime Tricks

Updated Correct MTN Gamewin Questions and Answers 2022

mtn gamewin questions and answers 2022, updated new mtn gamewin answers, mtn gamewin current affairs answers, mtn gamewin sport answers 2022

 

Having provided the full tutorial what MTN Gamewin is all about, which also led us to drop how to subscribe to gamewin and stand a chance to play quizzes to win free airtime rewards. It was as a result to that MTN Gamewin post of ours that brought this up.

 

Without wasting much our time, this article is mainly to give you guys the updated and correct MTM Gamewin Questions and Answers 2022. You should pay attention and study this questions correctly.

 

HOW TO GET FREE N500 – N700 AIRTIME ON MTN GAMEWIN

 

If you are looking to get free airtime on your mtn Sim via Gamewin, you should follow This Guide Here and you will get to see how to redeem Airtime rewards ranging from N100 to N700 according to how you want it.

 

UPDATED MTN GAMEWIN QUESTIONS AND ANSWERS 2022

 

Finally, this right here is the correct mtn Gamewin questions and it answers on both Sports and Current Affairs. Study them well.

 

 

GAMEWIN SPORTS ANSWERS 2022

1. Triples is a new format of ?
Answer : Badminton

2. Where did the first UCI Mountain Bike World Championships take place?
Answer : United States

3. When was the first cricket club established in India?
Answer : 1792

4. The term ‘Tee’ is used commonly in which among the following sports?
Answer : Golf

5. Which of the following nation has attended every Commonwealth Games?
Answer : All of the above

6. Naomi Osaka and Simona Halep are eminent sports women associated with the game of ?
Answer : Lawn Tennis

7. The ‘Marquess of Queensberry rules’ is a code of generally accepted rules in which of the following sports?
Answer : Boxing

8. The World Military Cup organized by the International Military Sports Council (CISM) involves which among the following sports?
Answer : Football

9. When was the metric system introduced into the sport?
Answer : 1796.

10. WISPA is related to which of the following sports?
Answer : Squash

 

#SEE : GENIEX FREE DATA APP TO EARN UP TO 500MB OR MORE (PHONE SELECTIVE)

 

11. Ballon d’Or honour is associated with the game of
Answer : Football

12. In 2000-2001 Steve Waugh’s Australian team notched up a world record of 16 consecutive wins and as such they are given the name: The —- ?
Answer : Untouchables

13. An automatic progression by a player to the next stage of a tennis tournament is called?
Answer : Bye

14. Where is the flame of the Olympic Torch lit several months before the Olympic Games?
Answer : Greece

15. Which of the following terms are used to describe parts of a cricket bat?
Answer : Shoulders & Toe

16. Which of the following games were previously called ‘British Empire Games’?
Answer : Commonwealth Games

17. The terms ‘Technical foul’ and ‘Flagrant Foul’ are most commonly associated with which of the following sports?
Answer : Basketball

18. The five rings on Olympic flag represents
Answer : Five Continents

19. Lord Relator, a West Indian poet, wrote about a batsman who helped India win its first Test series in the West Indies in 1970-71. Who is this batsman?
Answer : Sunil Gavaskar

20. Who is the World’s No. 1 Men’s Singles player as per the BWF (Badminton World Federation) World Rankings?
Answer : Viktor Axelsen

21. This successful batsman was known as a good commentator. But when he passed a racist comment about a player, he lost his job, do you know his name?
Answer : Dean Jones

22. Who has become the first bowler in the world to claim five international hat-tricks?
Answer : LasithMalinga

23. National Football Museum which keeps Fifa collection is located in which country England Who was the president of badminton World federation
Answer : George Alan thomas

24. Who became the 몭rst cricketer to violate ICC saliva ban rule
Answer : Dominic Sibley

25. In what year was wisden cricketer of the year first award
Answer : 1889

26. Who is the world number 1 men’s singles player as per the BWF (badminton World federation) World ranking?
Answer : kento momota

27. Which tennis star won an incredible 20 Wimbledon titles and 13 U.S open titles
Answer : Billie Jean King.

28. Former West Indian all rounder Collins King had a very celtic middle name, what is it
Answer : Llewellyn

 

All of the above are the recent updated questions on Sport quizzes of Gamewin, ensure to always check this article for more updated answers.

 

MTN GAMEWIN CURRENT AFFAIRS ANSWERS

1. How many stages of sleep are there?
Answer : 5

2. What does the checkered Flag signal in NASCAR racing?
Answer : The Race is over

3. Agro-chemical firm UPL Ltd. has announced to set up a hybrid solar-wind energy power plant in which State?
Answer : Gujarat

4. How many countries are directly bordered by the Amazon River?
Answer : Five

5. Which is the main port of Kenya?
Answer : Mombasa

6. Swaziland is encircled by South Africa except for a short boundary with one other country. Which country?
Answer : Mozambique

7. Peru’s national flag, like Japan’s, consists of what two colours?
Answer : Red & White

8. During the Middle Ages, who was the single largest owner of land?
Answer : The Catholic Church

9. What is added to wine today to control the growth of natural bacteria from grape 6 skins?
Answer : Sulphur Dioxide

10. Mohla-Manpur-Ambagh Chowki becomes the 29th district of which state?
Answer : Chhattisgarh

11. What is South Africa’s official Motto?
Answer : Diverse People Unite

12. What is the name of the volcanic valley that runs from the Sinai peninsula to central Mozambique?
Answer : Great Rift Valley

 

#SEE : LEGIT PAYING MEGAWALLET SURVEYS TO EARN UP TO $40 WEEKLY

 

13. What type of government prevailed in Cuba from 1970 into the 21st century?
Answer : Democracy

14. What is the crew capacity of the Gaganyaan programme?
Answer : 3

15. Which of the following union minister has launched the Dashboard of the Department of Science and Technology (DST) in September 2022?
Answer : Dr Jitendra Singh

16. Which space agency has launched the world’s largest telescope named James Webb Space?
Answer : NASA

17. What is the name of the bell in the clock tower of London’s Parliament building?
Answer : Big Ben

18. The 1930 Hawley-Smoot Act dealt with what international concept?
Answer : Trade Tariffs

19. What is the world’s most spoken language?
Answer : English

20. What is a suspension of fine solid particles or liquid in a gas called?
Answer : Aerosol

 

21. Who founded the Church of Jesus Christ of Latter Day Saints in 1830?
Answer : Joseph Smith Jr

22. The Public Enterprises Selection Board (PESB) has selected who among the following as the next Managing Director (MD) of NLC India Limited?
Answer : Prasanna Kumar Motupalli

23. Which of these supplies is needed to make your own paper kite?
Answer : Two sticks or Dowels

24. Ellen Johnson-Sirleaf was elected the President of which country in 2006?
Answer : Liberia

25. What gas makes up most of the atmosphere of Mars?
Answer : Carbon Dioxide

26. By what name is a quasi stellar radio source better known?
Answer : quasars

27. A Coffee Tree Produces It’s First Full Crop When It’s How Old?
Answer : 5 YEARS

28. What Greek city hosted the 2004 Olympic Games?
Answer : Athens

29. Which of the following aircraft did not fight in WWII?
Answer : B-1

30. Antarctica is the only continent completely covered in what?
Answer : Ice

 

31. What bird is the best talker?
Answer : African grey

32. Which of these animated movies is inspired by the musical works of The Beatles ?
Answer : Yellow Submarine

33. What is the part of a plant from which another plant can grow?
Answer : Seed

34. Who is set to be appointed as the 14th Attorney General of India?
Answer : Mukul Rohtagi

35. What is the deepest spot in the world?
Answer : Mariana Trench

36. IMF agreed to provide 2.9bn to which country to help the island nation overcome its worst economic crisis?
Answer : Sri Lanka

37. What do you call the foil or plastic that covers the top of most wine bottles?
Answer : Capsule.

38. What is the name of the leader who ruled Cuba for 49 years until 2008?
Answer : Fidel Castro

39. What was the official currency of Spain before it became the euro?
Answer : peseta

40. The ‘Ring of Fire’ is a string of volcanoes in and around which ocean?
Answer : Pacific Ocean

 

41. Where in England is the Lake District located?
Answer : Northwest

42. Which constellation are the stars Castor and Pollux in?
Answer : Gemini

43. Which body of water is the largest?
Answer : Ocean

44. In 2001, Kofi Annan was the joint winner of a Nobel Peace Prize with whom?
Answer : The United Nations

45. Residents Safety & Security Portal
South African parliament is made up of two houses the lower known as the National Assembly and which other?
Answer : National Council of Provinces

46. Which company developed INCOVACC, India’s first intra-nasal Corona vaccine?
Answer : Bharat Biotech

47. In and around which desert do the Bushmen live?
Answer : KALAHARI

48. Which of the following rivers is not in Asia?
Answer : Moselle

49. Which wild cat has a spotted coat?
Answer : Leopard

50. Art which tells portions of a story is known as what?
Answer : Narrative Art

 

#SEE : HOW TO GET UP TO N5000 FREE AIRTIME ON IMALIPAY FINANCIAL SERVICE

 

51. Who has been appointed as the next Chief of the United Nations Human Rights?
Answer : Volker Türk

52. How many stars does the Brazilian Flag have?
Answer : 27 Stars

53. Which of these materials would you knit a scarf with?
Answer : Wool

54. Wool Meity Startup Hub along with which company will launch a programme to support and accelerate XR technology startups across India?
Answer : Meta

 

In Conclusion, all of this Gamewin questions and answers are the updated ones of October 2022, ensure to study it carefully.

 

 

CONNECT WITH US : 

JOIN US ON TELEGRAM @ NAIRATECHS1

JOIN OUR FACEBOOK PAGE @ #FACEBOOK/NAIRATECHS1

JOIN OUR FACEBOOK GROUP @ #NAIRATECHS-FACEBOOK-GROUP 

JOIN OUR WHATSAPP GROUP @ #NAIRATECHS-WHATSAPP-GROUP  1

JOIN OUR WHATSAPP GROUP @ #NAIRATECHS-WHATSAPP-GROUP  2

JOIN OUR WHATSAPP GROUP @ #NAIRATECHS-WHATSAPP-GROUP 3

JOIN OUR WHATSAPP GROUP @ #NAIRATECHS-WHATSAPP-GROUP 4

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close button